Kvalitet i ledelse og teknologi

Qmatec Group AS har bred erfaring og kompetanse innen mekanisk design og produksjon for land- og offshorebasert industri. Virksomheten har totalt 57 ansatte fordelt på lokasjonene i Vinje, Grimstad og Gjerstad. Fra vår fabrikk i Vinje produserer vi borerigger som brukes verden over til boring for fundamentering, vanntilførsel og energiutvinning. Fra vårt hovedkontor i Grimstad fokuserer våre ingeniører på prosjektledelse, kraft- og energiutvikling og systemløsninger. Vi leier også ut arbeidsressurser til sentrale aktører.

Qmatec Drilling har fabrikk i Vinje og produserer borerigger som brukes verden over til boring for fundamentering, vanntilførsel og energiutvinning. Våre borerigger har vært et foretrukket merke siden 1966, tidligere kjent som Nemek borerigger, idag kjent som Qmatec Rig solutions.

Qmatec Engineering holder til i Grimstad og fokuserer på kraft- og energiutvikling og systemløsninger.  Qmatec Engineering utfører sine tjenester fra hovedkontoret i Grimstad eller fast ute hos kunden. Avdelingen arbeider for mange ulike firmaer. Mange av dem er verdensledende innen deres spesifikke fagfelt, noe som gir våre ingeniører en variert og utfordrende arbeidshverdag. Vår kompetanse og erfaring er også etterspurt innenfor Bygg og anlegg hvor vi utfører oppdrag både i inn- og utland.

Qmatec har en erfaren produksjonsstab. I tillegg til å produsere spesialtilpassede drillingrigger kan vi produsere systemer eller komponenter eller modifisere eksisterende utsyr. Sammen med våre ingeniører vil vi lage tegninger og utføre produksjonen/modifikasjonen i henhold til deres spesifikasjoner og standarder. Produktet vil leveres med komplett dokumentasjonspakke.

Qmatec Helse er en del av Qmatec Consulting AS, og er et norsk vikarbyrå med hovedkontor i Grimstad. Vi formidler personalressurser til helsebransjen og samarbeider med kommuner og helseforetak på Sørlandet.