Systemleveranser

Qmatec har en erfaren stab i produksjon. I tillegg til å produsere spesialtilpasset drilling rigger, kan vi produsere systemer eller komponenter eller modifisere eksisterende utsyr. Sammen med våre ingeniører vil vi lage tegninger og utføre produksjonen/modifikasjonen i henhold til deres spesifikasjoner og standarder. Produktet vil leveres med komplett dokumentasjonspakke.

Når du engasjerer Qmatec, vil du få en erfaren prosjektleder som din kontaktperson og denne vil ivareta leveransen og sørge for at vi leverer riktig kvalitet til riktig tid.

Qmatec er kvalifisert!

Vi har utstyr og sertifisert personell til å utføre MIG-, TIG-, og plasma-sveising på alle typer stål. I tillegg har vi to CNC-kontrollerte skjæremaskiner som kan skjære i 70 mm tykke stålplater med oksygen eller opp til 16 mm stål med plasma.

Maskinering utføres ofte av vår samarbeidspartner, Levo Maskinsalg AS. Vi har imidlertid også eget utstyr for maskinering.

For mekanisk sammenstilling av ditt produkt har vi to traverskraner montert i 6 meters høyde som sammen kan løfte 8 tonn. I tillegg har vi truck kapasitet på 10 tonn samt en hjullaster. Vi benytter en hydraulisk presse som kan ta opp til 60 tonn. Med denne kan vi demontere, presse eller rette ut større deler etter behov.

Andre mekaniske operasjoner som kan utføres er saging av stål inntil 250 mm med vår TMJ båndsag eller drilling av hull inntil 50 mm i diameter i tykt stålgods.

Vår stålleverandør er Smith Stål.

En vesentlig del av våre drillrigger er hydraulikksystemet. Hver rigg består av 3-400 meter hydraulikkslanger og hele systemet er produsert og testet på stedet. Vi kan benytte vår kompetanse og vårt utstyr til å lage et tilpasset hydraulisk automatisert system for deres nye eller eksisterende produkt.

Vi kan sammenstille hydraulikkslanger opp til 2’’ og har rørbøyemaskiner og hydraulikkaggregat for komplett ferdigsstillelse inklusive testing. Vår hovedleverandør på hydrauliske komponenter og styringssystem er KCL, Bosch Rexroth, og Otra.

Før installasjon kan vi lakkere deres produkt i vår store filtrerte lakkeringshall (bhd=5x6x14). Vi benytter Glasuritt 68-serien og kan lakkere i den fargen dere ønsker. Vi har tilgang til FROSIO-sertifiserte lakk inspektører for marine installasjoner om nødvendig.

Når vi produserer et spesialtilpasset produkt, kan vi levere komplett test- og dokumentasjonspakke med FAT, sertifisering, installasjon opplæring og service i henhold til deres spesifikasjon.

Du kan stole på at et Qmatec product er til å stole på og godt dokumentert.

Kontakt oss

Kjell Arild Grønås
Kjell Arild GrønåsDaglig leder

Vi vil gjerne høre fra deg. Ring oss eller send en e-post.

Qmatec administrasjon og Engineering: Industriveien 30 Østerhus, 4879 Grimstad

Sentralbord: +47 474 71 900

E-post: mail@qmatec.com